Optimera ditt arbete med eliglide

Varsågod! 5 argument till att välja Eliglide

Varför Välja EliGlide Glidlakan?

  1. Optimerad Rörelse: Våra glidlakan är skapade med låg friktion som gör att patienter enkelt kan flyttas, vändas och positioneras i sängen. Detta minskar risken för trycksår och underlättar för vårdpersonalen att ge den bästa möjliga vården.

  2. Säkerhet och Komfort: Med våra glidlakan minskar belastningen på vårdpersonalens ryggar och minskar risken för skador. Det ger en säker arbetsmiljö och samtidigt ökar komforten för patienterna.

  3. Mångsidighet: Våra glidlakan är användbara i en mängd olika vårdmiljöer, inklusive sjukhus, vårdhem, hemtjänst och rehabiliteringscentra. De är också idealiska för personer med funktionsnedsättningar som behöver extra stöd hemma.

  4. Lättskötta och skonar din rygg: Våra lakan är enkla att rengöra och underhålla, vilket gör dem till en kostnadseffektiv lösning för vårdinrättningar. EliGlide är inte bara ett smidigt verktyg för vårdtagaren, det är också ett oumbärligt verktyg för vårdaren som betydligt mindre belastar sina ryggar. Sammantaget skapar glidlakanen inte bara komfort, det ger också en bättre arbetsmiljö.