Lättnad och Komfort under Graviditeten 

Foglossning & graviditet

Foglossning är inte farligt för dig eller ditt barn, men det kan vara smärtsamt och obekvämt. Detta tillstånd kan göra det svårt att vända sig i sängen under natten, vilket kan leda till sömnproblem och obehag. Men oroa dig inte – EliGlide glidlakan är här för att hjälpa dig.

Sov bättre med eliglide

EliGlide glidlakan är skapade för att underlätta din sömn och göra det enklare att hantera foglossning. Med sin låga friktion gör glidlakanet det smidigare att vända sig i sängen, vilket minskar belastningen på dina leder och muskler. Att använda ett glidlakan under graviditeten kan göra en stor skillnad för din komfort och sömnkvalitet.

satsa på sömnkomfort

Att investera i ett EliGlide glidlakan när du har foglossning kan göra dina nätter mycket mer behagliga. Du förtjänar en god natts sömn under din graviditet, och vårt glidlakan kan hjälpa dig att uppnå just det. Testa det själv och upplev skillnaden i sömnkvalitet.

vad säger andra kunder?

Marie: "Är gravid, väntar tvillingar och har foglossning. Jag vaknade så fort jag vände mig i sängen. Nu sover jag på en EliGlide – den är en GUDAGÅVA!"

Maria Skövde: "Jag tvekade att köpa från EliGlide, men när jag gjorde det när jag hade foglossning så kan jag bara säga KÖÖÖP du ångrar ingenting. Nu fortsätter jag använda lakanet med min nyfödde son Lukas."