Förbättra vård och omsorg med kvalitet & komfort

När det kommer till att tillhandahålla vård och omsorg för våra äldre medborgare är det viktigt att sträva efter högsta kvalitet och komfort. EliGlide, det svenska originalet inom glidlakan, är det perfekta hjälpmedlet för att uppnå just detta. Läs vidare för att upptäcka hur EliGlide glidlakan kan göra en verklig skillnad inom vård och äldreomsorg.

Effektiv vändning och positionering

EliGlide är utformade för att underlätta vändning och förflyttning av patienter. Med detta glidlakan kan du enkelt och smidigt hjälpa patienter att flyttas högre upp i sängen, utan att de glider ner när de sitter upp.

Bra för både patienter och personal:

EliGlide har fått positiv respons från både patienter och vårdpersonal. Patienter upplever förflyttningarna som smärtfria och bekväma, medan vårdpersonalen uppskattar att det minskar belastningen på deras ryggar och skapar en säkrare arbetsmiljö.

Hög hygienstandard & mångsidig användning

EliGlide-lakanet håller högsta hygienstandard. Det kan tvättas i höga temperaturer och tumlas, vilket säkerställer en ren och fräsch miljö för vårdtagaren.  EliGlide fungerar bäst tillsammans med draglakan, men det kan även användas med andra underlägg. Detta gör det till ett mångsidigt verktyg som passar olika vårdinställningar.